Ik ben ik

Ik voel de energie door mijn lichaam stromen

Ik ben Marcelle Janssen. Ik ben geboren in 1952, op het moment dat mijn moeder rouwde om het verlies van haar man.
Zijn dood heeft mij als ongeboren vrucht in een beweging gebracht die ik niet begreep. Doordat er weinig tijd voor emoties of gevoelens was, kreeg ik mee: “Niet bij de pakken neerzitten en doorgaan”. Ook heb ik op jonge leeftijd te maken gehad met pesten, waardoor ik me jarenlang niet volledig durfde te uiten.

Ik was nieuwsgierig en ging ik op zoek naar meer, wat zich vertaalde in een pad van vragen over het leven op allerlei plekken en bij allerlei stromingen. Mensen in mijn directe omgeving hadden vaak geen antwoorden, dus zocht ik en vond ik ze. Door verschillende omzwervingen vond ik spanning en avontuur en…………….antwoorden. Ik heb mooie maar ook zware levenservaringen opgedaan, die mij een rijker mens maakten.


spiritueel coach sjamanisme healing astrologie

Ik ben moeder van twee leuke meiden, die beiden ook weer kinderen hebben. Ik ken veel gezinsgeluk en ook het gezinsverdriet is ons niet bespaard gebleven.

Ik vond antwoorden in de astrologie. Daarom ben ik in 1983 begonnen met een cursus en ik ben niet meer gestopt. Ik volgde 4 jaar een beroepsopleiding om als psychologisch astroloog aan het werk te kunnen gaan. Hiernaast heb ik ook de archetypen van Carl G. Jung bestudeert. Ik kwam erachter dat ieder mens uniek is en ik dus ook. Al deze invloeden weet ik nu heel goed te gebruiken voor mij zelf en in mijn sessies, cursussen en begeleidingen. Ik kan gericht duiden en beeldend uitleggen wat er speelt.

Niet alleen de astrologie, maar ook de spiritualiteit bracht mij verder. Nieuwsgierigheid was en is één van mijn drijfveren. Wat is de zin van het leven? Waar vind ik verdieping? Hoe kan ik van het leven leren? Wat heb ik te leren? Ik vond allereerst de White time Healing en daarna volgde ontwikkelingscursussen zoals magnetiseren, kristallenleer, bachbloesem therapie, aura/rose reading, chakra healing, energetisch therapeut en nog veel meer.

In 2006 ben ik naar Egypte gegaan met de wens de piramide aan te raken, niet wetende dat daar iets heel speciaals zou gaan plaatsvinden. In de piramide van Cheops ben ik ingewijd in de Egyptische traditie van het sjamanisme. Om mijn weg te verbreden en te verdiepen, heb ik het pad van de sjamaan in de Siberische traditie gelopen. Gevolgd door enkele jaren van studie en beleving (wat overigens een doorlopende reis is) ben ik in Peru in aanraking gekomen met de Inka-traditie.
Inmiddels, weer enige jaren, volg ik en voed ik mijn pad, door teachings bij te wonen onder begeleiding van een native Sjamaan.

Het zijn vele ervaringen waar ik uit kan putten en waarmee ik u ook verder kan helpen in uw proces van heel-wording.

Door de helende energie die door mij stroomt, heal ik de ander.

Het is mijn kracht om astrologie, sjamanisme en spiritualiteit te vertalen naar een praktische toepassing in het dagelijkse leven.

Ik maak verbinding tussen de hemel en de aarde, door mijn intentie Nakranim.

Hartelijke groet,
Marcelle Silver Wind

error: Content is protected !!