Healing

Samen gaan we kijken op welke wijze, mijn ondersteuning, jou gaat helpen en leiden naar verandering en verdieping in jezelf.
In contact komen met wie je bent, vanuit je hart, met al je relaties, de natuur en het groter geheel.
van “overleven” veranderen in leven.
Een nieuwe kijk krijgt op de wereld en het leven.

Een healing wordt gebruikt om de balans te herstellen.
Zodat je lichaam, geest en emotionele gevoelsleven weer in balans komen.

Hiervoor zijn verschillende technieken toe te passen. Ik maak gebruik van de klank en trilling van de drum evenals van de kracht van kristallen en oliën.
Door middel van trance reis ik "af" naar de niet-alledaagse werkelijkheid, om uit te zoeken wat er gedaan kan worden om genezing en/of harmonie te bewerkstelligen. 

Familieboomreiniging; Een gezin of familie kan een moeilijke periode doormaken of doorgemaakt hebben door ziekte overlijden of lichamelijke klachten. Soms ligt de oorzaak van het huidige probleem in een vorige generatie. Wanneer er geen oplossing komt, wordt deze steeds in generaties doorgegeven, waarbij het probleem in intensiteit toeneemt.

Dierbare relatiebanden zuiveren; Staat helemaal in het teken om de energetische draden met de belangrijke relaties in je leven: partner, kinderen, familie-leden, maar ook bijvoorbeeld met je huisdieren en collega’s, te zuiveren.

Soul retrieval; Herstellen van de oorspronkelijke ziel. Door allerlei oorzaken kan iemand een deel van de ziel verliezen. Deze oorzaken kunnen zijn; traumatische of schokkende gebeurtenissen, ervaringen uit een vorig leven, verlies van een dierbare persoon of dier, programma’s vanuit de jeugd, oude relaties of contacten.

Denk ook aan het oplossen van examenvrees!
Met een simpele healing neem ik alle (examen) vrees weg.
Voor jong en oud.

Kracht extractie; Dit is een negatieve, misplaatste energie die bij jou is binnengedrongen. Daardoor is het moeilijk om je eigen waarheid en helderheid te voelen omdat deze ‘vreemde energie’ in jouw systeem zit.

Aanwijzingen op je levenspad; Wij vragen nu bewust om aanwijzingen, waarom ben je hier? Wat is je doel of wat is je opdracht? Welke stappen moet jij bewandelen op jouw levenspad om tot een bepaald iets te komen of om voorbereid te zijn.

Energetische massage; Door de klank van de drum en zachte, lange strijkingen van mijn handen wordt je onbewust gestimuleerd om de energiekanalen in je lichaam te openen en deze weer vrij te maken en de blokkerende energie af te voeren.

Trance dance; Door muziek en dans, klank en beweging, weer in contact komen met je innerlijke zelf. Hiermee wordt aangereikt, de keuze aan te gaan, voor wie je werkelijk bent.

error: Content is protected !!