Praktijk Ma 'at

Spiritueel coach – maar dan anders

weekhoroscopen

Hoi,  trouwe lezer,
Dit is de laatste week.
Na 15 jaar horoscopen gemaakt te hebben voor krant, maandbladen en mijn site. Stop ik er mee.
Ik dank je voor je vertrouwen Nakraniem – Marcelle Silver Wind.

Wel ga ik iedere maand de horoscoop van het actuele sterrenbeeld hier neer zetten. Dit telkens rond de 20e van de maand. Via Facebook zal ik je hier van op de hoogte brengen.

Weekhoroscoop 26 maart tot en met 1 april 2018.

RAM 21 maart tot 20 april.
Neem deze week eens meer tijd om op een rustige manier te luisteren naar datgene wat je gevoel je probeert te in te geven. Zodat je plannen en ideeën met vastberadenheid, besluitvaardigheid positief voor je zullen uitvallen.
Geduld heb je nodig om met zelfrespect en zelfdiscipline een wending teweeg te brengen.

STIER 21 april tot 21 mei.
Je kunt het geluk aan je zijde krijgen en houden, als je bij alles wat je doet, je terughoudend en omzichtig blijft opstellen. Overhaasten heeft geen zin en kan zelfs tot teleurstellingen leiden.
Let vooral op je eigen regels!!, zijn deze wel hanteerbaar?
Voor anderen zijn ze vaak onduidelijk, wat aanleiding zal geven tot misverstanden en miscommunicatie.

TWEELING 22 mei tot 19 juni.
Handel niet overhaast, onvoorzichtig of overdreven dramatisch. Je verwachtingen en aspiraties zul je waarmaken, maar je kunt deze niet afdwingen.
Probeer je doel stap voor stap te bereiken. Het afwachten van het juiste moment is niet altijd gemakkelijk. Toch is het de moeite van het proberen waard.

KREEFT 20 juni tot en met 22 juli.
In alle opzichten, geldt dat jij je een beetje moet terugtrekken en deze stelling voor langere tijd moet handhaven.
Wees deze week vooral heel behoedzaam in woord, daad en dingen regelen. Laat je vooral niet betrekken bij conflicten van mensen die het niet goed met je menen.

LEEUW 23 juli tot en met 22 augustus.
In zekere zin, gaat alles naar wens. Natuurlijk blijven er altijd dingen te wensen over, maar je hoeft je niet veel zorgen te maken.
Als je er aan toe bent, dan is het nu een goede tijd om iets aan je persoonlijke leven te doen. Treed anderen open tegemoet dan lacht het geluk je toe.

MAAGD 23 augustus tot en met 23 september.
Pak alles wat je doet voorzichtig aan. Je kunt het geluk aan je zijde krijgen, wanneer je terughoudend en omzichtig te werk gaat.
Op gezondheidsgebied kun je met regelmaat en zelfdiscipline problemen voorkomen die zich voordoen met de spijsvertering. Neem je gevoel meer serieus, ook al wijzen de uiterlijke omstandigheden anders uit.

WEEGSCHAAL 24 september tot en met 23 oktober.
Blijf je deze week behoedzaam opstellen. Hier zul je zeker je voordeel mee behalen en zullen bepaalde verlangens moeiteloos worden ingevuld.
Je plannen en beslissingen ten aanzien van je relatieleven zullen goed uitpakken, wanneer jij ze met enige beslistheid probeert uit te voeren.

SCHORPIOEN 24 oktober tot en met 22 november.
Een prima week om nieuwe activiteiten te ontplooien. Een druk sociaal leven vergt veel energie van je, maar het is wel heel gezellig.
Er komen wederom kansen op een leuke relatie, maar er kan ook enige verwarring optreden. Waak daarvoor en neem geen overhaaste besluiten.

BOOGSCHUTTER 23 november tot en met 22 december.
Het wordt een positieve week, waarin vrijwel alles wat je wilt en je voorneemt ook echt tot uitvoering zal komen. Je energie is groot en je kunt bergen verzetten.
Je hoeft je voor nu en ook voor later niet veel zorgen te maken. Je doet veel op je eigen houtje, maar ook blijf streven naar samenwerking.

STEENBOK 23 december tot en met 19 januari.
Enkele verlangens, kunnen momenteel (nog) niet worden gerealiseerd. Handelen, in wat voor situatie dan ook, kan je in de problemen brengen. Wees dus extra zorgvuldig.
Een nieuwe relatie? Wees voorzichtig met te veel optimisme en vertrouwen. Bescherm jezelf hiertegen.

WATERMAN 20 januari tot en met 19 februari.
Je begint in een tijd terecht te komen, waarin alles zal gaan veranderen.
Met moed en wijsheid zul je in een aantal kwesties orde op zaken gaan stellen en nieuwe afspraken proberen te maken. Dan betekent het een nieuwe start en dus vooruitgang.

VISSEN 20 februari tot en met 20 maart.
Blijf je leven inrichten op jouw eigen vriendelijke en welwillende wijze, waarop je dit over het algemeen doet.
Als je op deze manier te werk blijft gaan, zal de situatie in je leven beslist tot rust komen en zullen de meeste van je ideeën en verlangens volop gerealiseerd worden.

Nakrahim Marcelle Silver Wind

Heb je vragen!
mail naar: mar-jans@hotmail.com
of bel:  0031 (0) 6 207 279 28. 

Ook in 2018, kun je voor een kort consult bij mij terecht.
Ik sta op diverse wellness/spirituele beurzen.
Kijk regelmatig onder het kopje ‘nieuws’, voor meer informatie.