Astrologie

Astrologie:
Ik leg de Geboortehoroscoop zowel psychologisch als spiritueel uit.
De mens wordt met een missie of een opdracht geboren. Maar er is ook een vrije wil om hier gehoor aan te geven of niet.
Ik gebruik de persoonlijk horoscoop om samen met jou, de vele levensgebieden te bespreken. Het begin is altijd de persoonlijkheid structuur of te wel karakteranalyse. Vanuit dit vertrekpunt is het mogelijk om op diverse onderdelen in te zoomen.

Afstanden kunnen wij overwinnen.
Lang leve de technologie!
Horoscoop besprekingen ook via skype.

Relatie:
Een beschrijving van je karakter en levensloop waaruit te lezen valt, hoe leg je contacten, hoe kom je over, hoe kijk je naar jezelf en hoe ziet die ander jou? Jezelf leren kennen en ontdekken. Hoe spiegel jij jezelf of wat staat jou in de weg?
Wanneer je steeds tegen dezelfde problemen aanloopt, geeft de relatie horoscoop je de mogelijkheid om hier helderheid in te verkrijgen.
Dit geldt voor elke relatie zoals bv. partner, ouders, kind, broer of zus, collega’s leidinggevende, etc.
De horoscoop maakt duidelijk waar de spanningen en/of onbegrip vandaan komt en vooral het waarom! Zo leer je objectiever er naar te kijken en met (persoonlijke) situaties beter om te gaan.

Kinderen:
Je kind begrijpen is niet altijd gemakkelijk. Als ouder wil je het allerbeste voor je kind, je kind kan soms niet duidelijk maken wat het bedoelt. Wederzijds onbegrip ontstaat. Spanningen kunnen hoog oplopen en voor beiden een bron van pijn, irritatie en verdriet worden. Men gaat vervolgens naar de dokter. Er wordt naar een verklaring en een oplossing gezocht, maar niemand kan dit geven. Een diagnose ADHD, PDD NOS, autisme, dyslexie enz. wordt gesteld en medicatie is meestal het gevolg.

De diagnose is de wereld van de wetenschap, maar waar blijft de wereld van het kind? Wie is hij of zij van binnen?
Treedt in de wereld van het kind en ga hem of haar werkelijk zien en begrijpen. Ook kinderen komen, met een doel op aarde. Het is prettig om als ouder daar inzicht in te hebben en zo het kind beter te begrijpen en te begeleiden. Kinderen hebben ook hun eigen specifieke karakterstructuur. Duidelijkheid en een antwoord krijgen op alle waarom- vragen zorgen er dat er weer rust komt. De oplossing is een relatiehoroscoop van ouder en kind. Het geeft je de mogelijkheid om je kind nog beter te begrijpen en te begeleiden.

Benodigdheden:
Geboorteplaats - Geboortedatum - Tijdstip*
*eventueel op te vragen bij de gemeente van geboorte.


Opleiding en of Beroepsadvies;
Als tiener maak je de eerste keuze, welke vervolg opleiding ga je doen om vervolgens je hele carrière deze weg te volgen. Hoe weet je dat dit de juiste keuze is? Er is al zoveel keus aan opleidingen. Maar financieel gezien, heb je gewoon één opleiding te kiezen en deze weg dan ook helemaal te vervolgen. Hoezo, geeft dit druk?! Met een persoonlijke horoscoop kan ik jou de richting aangeven die goed bij jou past. Deze horoscoop vertegenwoordigt jouw doel of missie, waardoor het inzichtelijk wordt om de keuze te maken.

Je besteedt een groot deel van je leven aan het werk. Het is niet alleen voor het inkomen, werk geeft ook zelfontplooiing en plezier! Toch ontdek je dat je huidige baan niet meer voldoet aan je verwachtingen. Of dat deze niet meer past bij je persoonlijke ontwikkeling. Je bent werkzoekend en vraagt je af, en nu? Je hebt een richting voor ogen maar is dit de juiste keuze?

De persoonlijke horoscoop geeft je inzicht in wat te doen. Deze horoscoop laat zien jouw doel, talenten en mogelijkheden.
Ik bied je spiegeling en inspiratie aan om samen een nieuwe kijk op werk te krijgen.

error: Content is protected !!